direkt zum Inhalt springen

direkt zum Hauptnavigationsmenü

Sie sind hier

TU Berlin

Page Content

There is no English translation for this web page.

Patente

Die nachfolgend genannten Patente befinden sich in verschiedenen Prozess-Stadien und repräsentieren jeweils eine Familie von Patenten und mehrere nationale Anfragen.

  1. Hardstock fat; E. FLÖTER, G. LANSBERGEN, G. GANDOLFO, R. FINLAYSON, M. VIVA, B. BEZEMER
  2. Process for the preparation of a spreadable dispersion; S. BARENDSE, E. FLÖTER, W. HOGERVORST, E. van HORSEN, H. HUIZINGA, G. van KEMPEN
  3. mfPOS/dfPOS as structurant; B. BOER, E. FLÖTER, G. van KEMPEN
  4. SHEA olein frying fat; E. FLÖTER, W. HOGERVORST, P.v.d. ENDEN
  5. Allanblackia in water contiuous products; E. FLÖTER, H. PERSSON, C. STELLEMA, C. AVRAMIS
  6. Enzymatic modification in triglyceride fats; H. ten. BRINK, E. FLÖTER, H. HUIZINGA, C. LAWRENCE, M. ZUIDERWIJK
  7. Fat micronisation; E. FLÖTER, G.J. GOUDAPPEL, J. JANSSEN, X. LAUTESLAGER, N. GAUTAM, F. WUBBOLTS
  8. Pourable W/O emulsion comprising gas bubbles; J. BENJAMINS, J. EFFEY, E. FLÖTER, J. van GELDER
  9. Natural PO58; A. BESSELINK, E. FLÖTER, H. HUIZINGA, G. NIVARTHY, J. WIERINGA
  10. Natural high stearic fat interestified with a lauric fat; E. FLÖTER
  11. Hardstock giving heat stability and good mouthfeel; E. FLÖTER
  12. High stearic oil with a high HUK and a reduced SOO content; E. FLÖTER
  13. Liquid margarine stabilized by a non-hydrogenated hardstock fat; E. FLÖTER, M. GUDE, J. LAAN
  14. Particles stably dispersed in a translucent oil; E. FLÖTER, W. HOGERVORST, E. IBURG
  15. Spreads containing Allanblackia or Pentadesma fat as hardstock fat; H. HENDRICKX, C.van OOSTEN, E. FLÖTER, C. STELLEMA
  16. Microemulsions; I. BODNAR, E. FLÖTER, W. HOGERVORST, C. van OOSTEN
  17. Natural high-SOS hardstock fat; E. FLÖTER, H. HENDRICKX, C. van OOSTEN, C. STELLEMA
  18. Structuring a fat phase with monoglycerides; E. FLÖTER
  19. Blends of triglycerides; E. FLÖTER, C. STELLEMA, J.R. BONS
  20. Hardstock fat for liquid margarine; E. FLÖTER, J. van IERSEL, J. EFFEY
  21. Food product comprising gas bubbles; K. KUIPERS, E. FLÖTER, J. BENJAMINS, J. van de EENDENBURG, J. van IERSEL, E. PELAN
  22. Oily paste which contains herbs; I. van HEETVELDE, E. FLÖTER
  23. W/O emulsion comprising sterolesters; C. GARBOLINO, I. TERPSTRA, E. FLÖTER
  24. Trans fatty acid free creamer; E. FLÖTER, G. LANSBERGEN, R. WEISBECKER
  25. Food products comprising fat and a starch containing matter; E. FLÖTER, G. LANSBERGEN, R. WEISBECKER
  26. Food products containing fat and a salt; E. FLÖTER, G. LANSBERGEN, J. BRUG
  27. Food products comprising fat and a starch-containing matter and process for their manufacture; K. CODE, E. FLÖTER, G. LANSBERGEN, W. RUPP, J. ROMANN
  28. Edible emulsions with mineral; E. FLÖTER, M. EDELMAN
  29. Edible emulsions with potassium; S. BARENDSE, J. BONS, E. FLÖTER, H. HUIZINGA
  30. Edible emulsions with fruit extract; S. BARENDSE, J. BONS, E. FLÖTER, H. HUIZINGA
  31. Method of stabilizing an edible dispersion comprising oil; C. van den BERG, G. GOUDAPPEL, J. JANSSEN, X. LAUTESLAGER, G. NIVARTHY, F. WUBBOLTS
  32. Edible emulsions with PGPR; S. BARENDSE, J. BONS, E. FLÖTER, H. HUIZINGA
  33. Edible emulsions with peptide; S. BARENDSE, J. BONS, E. FLÖTER, H. HUIZINGA
  34. Edible emulsions with polyphenols; S. BARENDSE, J. BONS, E. FLÖTER, H. HUIZINGA

To top

Zusatzinformationen / Extras

Quick Access:

Schnellnavigation zur Seite über Nummerneingabe

Auxiliary Functions

Sprechstunde

Prof. Dr. Eckhard Flöter
Room TK 031
030-314 27551

Sprechstunde
Telefon Do 12:30-13:00
Normal Do 13:00-14:00