direkt zum Inhalt springen

direkt zum Hauptnavigationsmenü

Sie sind hier

TU Berlin

Inhalt des Dokuments

Dipl.-Ing. Ruth Fellner

Lupe

Technische Universität Berlin
Fakultät III
Institut für Lebensmitteltechnologie und -chemie
Lebensmittelverfahrenstechnik
Seestraße 13
13353 Berlin
Sekr. GG2


Tel.: +49 30 314 27517
Fax: +49 30 314 27557

E-Mail: 

 Research: Wheat & Starch

· Centrifugal separation of wheat starch and gluten

· Rheological behavior of starch and gluten

· Decanter centrifuge: design & performance

  

Teaching
MSc/BSc Thesis
Supervision
Please do requests for BSc and MSc-Thesis 3 month in advance of your preferred start

Ongoing since 2016
PR
Thermische Verfahren (MSc)
Teaching of Lab Course
since
SS16
PR
Projekt Prozessingenieurswissenschaften (PIW) (BSc)
Design and Teaching of Course
since
WS 14/15
PR
Mechanische Verfahren (BSc)
Coordination, Design and Teaching of Course
since
WS14/15
Curriculum vitae
since 02/2014
Research Associate
TU Berlin, Food Process Engineering

 

 

Zusatzinformationen / Extras

Direktzugang

Schnellnavigation zur Seite über Nummerneingabe