Page Content
There is no English translation for this web page.
Dipl.-Ing. Ruth Fellner
Technische Universität Berlin
Fakultät III
Institut für Lebensmitteltechnologie und -chemie
Lebensmittelverfahrenstechnik
Seestraße 13
13353 Berlin
Sekr. GG2
Tel.: +49 30 314 27517
Fax: +49 30 314 27557
E-Mail: r.fellner[at]tu-berlin.de
Research: Wheat & Starch
· Centrifugal separation of wheat starch and gluten
· Rheological behavior of starch and gluten
· Decanter centrifuge: design & performance
MSc/BSc Thesis | Supervision Please do requests for BSc and MSc-Thesis 3 month in advance of your preferred start | Ongoing since 2016 |
---|---|---|
PR | Thermische Verfahren (MSc) Teaching of Lab Course | since SS16 |
PR | Projekt Prozessingenieurswissenschaften (PIW) (BSc) Design and Teaching of Course | since WS 14/15 |
PR | Mechanische Verfahren (BSc) Coordination, Design and Teaching of Course | since WS14/15 |
|
Zusatzinformationen / Extras
Quick Access:
Schnellnavigation zur Seite über Nummerneingabe