TU Berlin

LebensmittelverfahrenstechnikHerr M.Sc. Felix Geisendörfer

Ein rotes Dreieck, darunter drei orangen senkrechten Balken als Symbol für Fakultät 3. Das Symbol befindet sich innerhalb  des kreisförmigen Schriftzuges: Prozesswissenschaften.

Page Content

to Navigation

There is no English translation for this web page.

M.Sc. Felix Geisendörfer

Lupe

M.Sc. Felix Geisendörfer

Technische Universität Berlin
Fakultät III
Institut für Lebensmitteltechnologie und -chemie
Lebensmittelverfahrenstechnik/ Food Process Engineering
Sekr. GG-2
Seestr. 13 
D-13353 Berlin

Tel.: +49 30 314 27294
Fax: +49 30 314 27557
E-Mail: 

 

Research: Sugar

  • Experiments and modelling on:

    • Vapor bubble formation in sucrose evaporating crystallizers
    • Sucrose supersaturation behavior in the vicinity of vapor bubbles

Curriculum vitae
since 08/2016


Research Associate
TU Berlin, Food Process Engineering
06/2013 - 12/2013
Student Assistant
TU Hamburg - Harburg, Institute for Thermal Separation Processes
07/2013 – 06/2016
Student Assistant
TU Hamburg - Harburg, Germany

Presentations & Posters:

  • Bendt, S.; Geisendörfer, F.; Döpken, M.; Keil, F. J. (2015): Evaluation of Zeolitic Imidazolate Framework Structures for Ethane/Ethylene and Propane/Propylene Separation using Molecular Simulations (Poster)27th German Zeolite Conference / Annual Meeting Adsorption Division, ProcessNET, Oldenburg, Germany

Navigation

Quick Access

Schnellnavigation zur Seite über Nummerneingabe